Skip to content

Nova Godina – Novo i preoblikovano telo uz Venus Legacy

Da li je na Vašoj novogodišnjoj listi želja zgodnije telo?

Da li je u pitanju pomodarstvo ili potreba da u najluđoj noći sastavimo spisak želja koje bi voleli da nam se ostvare u narednoj godini? Da li sa novom godinom otvaramo novi list?

Jedno je sigurno, verovanje da će se bilo koja od navedenih stavki sa spiska novogodišnjih želja ostvariti, predstavlja motiv u realizaciji tih istih želja. Neretko, te želje pored novog posla, partnera, podrazumevaju promene u fizičkom izgledu, tačnije poboljšanje figure definitivno uliva više samopouzdanja i sigurnost kako bismo u drugim aspektima života bili ostvareni i zadovoljni. 

Kada pričamo o fizičkom izgledu, ne možemo da izbegnemo činjenicu da je fizički izgled odraz psihofizičkog zdravlja, tačnije, rad na mentalnom nivou je od velike važnosti kako bi telo funkcionisalo u homeostazi. Nije dovoljno posećivati  kozmetičara ili odrađivati određene tretmane samo da bismo ih radili, potreban je jedan balansiran svakodnevni zivot protkan pravilnom ishranom, redovnom fizičkom aktivnošću, a tretmani su tu kako bi dodatno  podstakli određene procese u telu te kako bismo bili stopostotno zadovoljni.

Koji su to tremani koji mogu pomoći da se telo oslobodi viška masnih naslaga, celulita a da pritom ne narušim zdravstveno stanje?

Vrlo je važno da  pacijent shvati da nije svaki tretman namenjen njemu.

U moru ponuda za neinvazivno preoblikovanje tela, kako injekcionim tehnikama, tako i aparatima, potrebno je izdvojiti one koji su namenjeni baš Vama.

Mali broj mesta može da se pohvali sa aparatima koji poseduju sertifikate o efikasnosti i bezbednosti, i ono sto je najvažnije, da iza te ponude stoji stručno lice, lekar, koji može da proceni šta je korisno a šta nije u konkretnom slučaju, nakon pregleda pacijenta. 

U Poliklinici “dr Brana Kovačević” nastojimo da pružimo maksimalnu usluga, čak i onda kada je potrebmo minimalno preoblikovanje tela. Nakon pregleda i konsultacije sa lekarom, pacijentu se preporučuju procedure i tretmani u skladu sa njihovim zdravstveim stanjem i ciljem koji želimo da postignemo. 

Top 5 neinvazivnih tretmana za preoblikovanje tela

Na prvom mestu, tu je JEDANI JEDINI, sertifikovan aparat za preoblikovanje, Venus Legacy aparat koji pomoću 4 D tehnologije omogućava redukciju masnih naslaga, pospešuje limfnu drenažu, redukuje celulit i pritom zateže kožu. Potpuno je PRIJATAN , kratko traje, nema perioda oporavka. Tokom tretmana pacijent stiče utisak tople masaže, i predstavlja najtraženiju uslugu u našoj Poliklinici.

Od skoro, Ballancer Pro- medicinski uređaj za limfnu drenažu maksimalno pospešuje limfnu cirkulaciju i limfni sistem. Imajući u vidu činjenicu da  limfni sistem ima veliku ulogu u detoksikaciji organizma i imunom sistemu, ovaj tretman preporučujemo svakome ko želi da se protiv virusa i svakodnevnog stresnog zivota bori na najbolji mogući način.

Iako nema ulogu u direktnom preoblikovanju tela, laserska epilacija postaje MUST HAVE  kako letnji period ne bi bio mučan usled čestih iritacija kože i uraslih dlaka zbog mukotrpnog brijanja. Ukoliko započnete lasersku epilaciju upravo SAD, leto postaje Vaše omiljeno godišnje doba.

Ne postoji osoba koja nije čula za tretmane Lipolize i Mezoterapije celulita- u situacijama kada Vam fali baš malo da dostignete savršenu figuru, lipoliza i mezoterapija su tretmani za Vas. Aplikovanjem lipolitika, koktela za redukciju celulita ne samo da redukujete postojeći, već sprečavate nastanak novog celulita i masnih naslaga.

I na kraju, redovnim korišćenjm ručnih masaža utičemo na poboljšanje lokalne cirkulacije i stimulacije sinteze novog kolagena pri čemu znatno smanjujemo mogućnost nastanka celulita i pritom zatežemo kožu.

NOVO TELO ne mora značiti NOVO TELO u bukvalnom smislu, možda je dovoljno malo poboljšati “staro“, odabirom adekvatnih  tretmana. 

Započnimo Novu Godinu sa mislima o kvalitetnijem i zdravijem životu, možda nam se želje na kraju i ostvare.