Skip to content

Powered by: Alma Soprano Titanium

Laserska Epilacija Novi Sad: Trajno Uklanjanje
Dlačica

Ukoliko ste umorni od svakodnevne upotrebe brijača, depilacionih krema, iritacije kože ili uraslih dlačica Laserka Epilacija je savršen izbor za vas.
Dobrodošli u Brana Estetik, jedinu estetsku ordinaciju u Novom Sadu u kojoj epilaciju laserom rade isključivo lekari!
Trajno uklonite nepotrebne dlačice sa lica i tela uz 20% popusta za online zakazivanje!

Šta je Laserska Epilacija?

Laserska epilacija je neinvazivna estetska metoda za trajno uklanjenje neželjenih dlačica sa lica i tela uz pomoć snopa svetlosti koji uništava sam folukil dlake.

Za razliku od svetlosne ili IPL epilacije prilikom koje se dlačice samo “uspavaju” i gde je efekat samo privremen, kod naše epilacije laserom neželjenim dlačicama možete reći zbogom.

Zauvek!

Ovo želimo da vam kažemo iz razloga što su internet stranice preplavljene ponudama “trajne” epilacije.

Nažalost, najveći deo centara poseduje aparate za koje “vešto” kriju poreklo i bezbednost samih uređaja

Za 40% manje dlaka već nakon prvog tretmana.

Jedina estetska ordinacija u Novom Sadu u kojoj rade isključivo lekari.

Alma Soprano Titanium je najsavremeniji laser na tržištu koji omogućava da su tretmani BEZBOLNI i BEZBEDNI.

Jedino TRAJNO rešenje za suvišne dlačice.

Iskoristite BESPLATNE konsultacije na:
(+381) 65 200 888 6

KOJI APARAT KORISTIMO U NAŠOJ ORDINACIJI?

Alma Soprano Titanium je najsavremeni medicinski uređaj za primenu laserske epilacije na tržištu.

Koncipiran je tako da nadomešćuje nedostatke prethodnih generacija aparata sa kojima su epilacije bolne,tretman dugo traje,postoji opasnost od oštećenja površine kože…

Epilacija se vrši pomoću dve sonde u zavisnosti od regije na telu koja se tretira, što omogućava da se tretman završi za upola kraće vreme od epilacije nekim drugim aparatom.

Epilacija nogu sa drugim vrstama lasera je trajala oko 45 minuta sa Alma Soprano Titaniumom traje samo 20 minuta.

 

Alma Soprano Titanium je jedini aparat na svetskom tržištu koji može da postigne TRI talasne dužine laserskih zraka istovremeno.
 

Sonde poseduju poseban sistem hladjenja pri čemu je izbegnuta mogućnost stvaranja opečene kože te je tretman bezbolan, bezbedan i komforan za pacijenta.

Alma Soprano Titanium: Za Sve Tipove Kože i Dlaka

Mogućnost aparata da istovremeno postigne sve tri talasne dužine prilikom epilacije za pacijenta znači da se Laserska Epilacija može raditi i tokom LETA na tamnoj, osunčanoj koži, što je nemoguće postići sa drugim laserom, epilacija je podjednako uspešna na svim tipovima kako kože tako i dlake.

almasoprano-2
almasoprano-1

ZBOG ČEGA JE TO BITNO?

Zbog toga što laser ima mogućnost da podjednako efektivno vrši proces epilacije na svim tipovima kože, nezavisno od tena. Možda ste čuli da se epilacija ne preporučuje u letnjim periodima zbog prisustva tamnog tena kože. Upravo ova osobina Alma Soprano Titaniuma nam omogućava da se uspešno rešimo suvišnih dlačica u letnjim mesecima.

NA KOJI NAČIN SE POSTIŽE EFEKAT LASERSKE EPILACIJE?

Laserski snop deluje na folikul dlake, pretvara se u toplotu i ciljano uništava folikul prilikom čega dlaka otpada i onemogućen joj je dalji rast.

Moramo napomenuti da laserska epilacija nije zračenje, tj.nije zračenje koje je opasno po zdravlje čoveka, već predstavlja formu nejonizujućeg emitovanja energije, ne utiče negativno na okolne strukture kože, već CILJANO UTIČE NA FOLIKUL DLAKE PRILIKOM ČEGA GA UNIŠTAVA.

KO SVE MOŽE RADITI LASERSKU EPILACIJU?

Laserska epilacija se preporučuje kako ženama tako i muškarcima koji žele da se reše suvišnih dlačica.

Iskoristite BESPLATNE konsultacije na:
(+381) 65 200 888 6

KOJI SE DELOVI TELA MOGU TRETIRATI LASERSKOM EPILACIJOM?

Regije koje se mogu tretirati laserskom epilacijom su:

Nausnice, brada, obrazi, podbradak, čelo, zulufi, ruke, noge, leđa, grudi, dekolte, pazuh, regija stomaka, prepone, intimna regija, zadnjica, ramena.

almasoprano-4
almasoprano-3

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO I KADA SE MOGU VIDETI PRVI REZULTATI LASERSKE EPILACIJE?

U zavisnosti od tipa dlačice i stepena maljavosti okvirno se preporučuje oko 7 tretmana epilacije, za lice jedan tretman više, kako bi se postigao maksimalan efekat.

Najveći pomak se primeti nakon prvog tretmana pri čemu dolazi do gubitka oko 20 % dlačica.

Kako tretmani odmiču uočavaju se proređene dlačice koje sporije rastu i postaju tanje. Prvi rezultati se mogu uočiti nakon 10 – 14 dana od tretmana kada dolazi do opadanja dlačica, medjutim ponekad se može vizuelno steći utisak kako dlačica ima na drugim mestima. To je iz razloga što se nove generacije dlačica smenjuju sa starim uništenim.

Tretmani se ponavljaju na 6-8 nedelja (telo) ili 4-6 nedelja (lice). Koliko će Vama biti potrebno tretmana zavisi od tipa dlake i regije koja se tretira.

KOJI SU TO FAKTORI KOJI UTIČU NA USPEŠNOST  EPILACIJE?

Ono po čemu se izdvaja rad u našoj ordinaciji je INDIVIDUALNI PRISTUP prema svakom pacijentu.

Ideologija naše priče o laserskoj epilaciji je da epilaciju vrši LEKAR koji je iskusan i obučen, i koji će nakon pregleda pacijenta podesiti određene parametre na aparatu kako bi uspeh epilacije bio što veći.

Međutim, na uspešnost epilacije mogu uticati faktori samog pacijenta a to su:
  • Tip kože
  • Tip dlake
  • Faza rasta dlake
  • Pol
  • Prisustvo hormonskih poremećaja

Ovo Vam napominjemo iz razloga što su naši lekari obučeni da, na INDIVIDUALNOM nivou, procene eventualno prisustvo faktora koji mogu uticati negativno na proces epilacije, preduprediti ih, te uspešnost epilacije podignu na maksimalan nivo, koji predstavlja i preko 90% uništavanja svih neželjenih dlačica.

DA LI POSTOJE KONTRAINDIKACIJE ZA lasersko uklanjanje dlačica?

Kontraindikacije su: trudnoća, dojenje, karcinomi, epilepsija, osobe koje koriste fotosenzitivne lekove, sveži ožiljci, primena antikoagulantne terapije, oboljenja kože, fiksna proteza kod regije lica, opekotine kože kao posledica sunčanja ili solarijuma na regiji na kojoj je predviđena epilacija.

KAKO SE PRIPREMA KOŽA PRE LASERSKE EPILACIJE?

  • Preporuke glase da se dlačice na regiji koja se epilira ne čupaju iz korena (voskom ili pincetom) u periodu od 3-4 nedelje pre započinjanja serije laserske epilacije.
  • Između tretmana se regija tretira isključivo brijačem ili kremom za depilaciju.
  • Na dan pre svakog tretmana potrebno je da obrijete regiju brijačem.
  • Na dan tretmana, regija koja se tretira mora biti čista bez krema, ulja, šminke, dezodoransa.

KAKO IZGLEDA LASERSKA EPILACIJA U NAŠOJ ORDINACIJI u novom sadu?

Dan pre tretmana potrebno je da pacijent planiranu regiju obrije.

Na dan tretmana ne nanositi kreme, šminku, dezodorans.

Lekar prilikom razgovora sa pacijentom uzima anamnezu kako bi procenio eventualne faktore koji mogu uticati na uspešnost epilacije.

Nakon anamneze sledi pregled pacijenta, procena tipa kože, pregled eventualnih promena na koži.

Lekar unosi potrebne podatke u aparat nakon čega započinje proces epilacije.

Prilikom završetka, pacijent dobija uputstva za dalji tretman tretirane kože.

KOJI SU RAZLOZI DA LASERSKU EPILACIJU RADITE BAŠ KOD NAS?

Kao lekarska ordinacija vodimo se parolom da se svaka procedura, pa I laserska epilacija vrše pod strogim medicinskim pravilima kako se ne bi narušilo zdravlje naših pacijenata.

Zbog toga ističemo da je potrebno da lekar započinje proces laserske epilacije zbog nivoa stručnosti kao da postoji INDIVIDUALNI PRISTUP prema pacijentu. Pored stručnog kadra, omogućili smo Vam proces laserske epilacije na najsavremenijem laseru Alma Soprano Titaniumu, koji predstavlja inovativnu tehnologiju u svetu lasera.

Rad sa Alma Soprano Titaniumom nam omogućava da svojim pacijentima pružimo epilaciju koja je BEZBOLNA, BRZA, BEZBEDNA, bez mogućnosti oštećenja površine kože.

Konačno, kao krajnji momenat, da našim pacijentima tokom epilacije bude KOMOTNO I PRIJATNO, kao, i da se u divnom ambijentu naše ordinacije i sa najstručnijim kadrom koji radi na najsavremenijem laseru osećaju SIGURNO I LEPO.

Ukoliko imate još pitanja, zakažite besplatnu konsultaciju sa našim lekarom koji će Vam pomoći da shvatite sve ono što je potrebno da znate vezano za Lasersku Epilaciju.

Iskoristite BESPLATNE konsultacije na:
(+381) 65 200 888 6