Skip to content

Mezoterapija Tela Novi Sad: Efikasno Rešenje Protiv Celulita

Sofisticiran način čišćenja lica. Inovativna tehnologija iz oblasti nege kože i lica.

ŠTA JE MEZOTERAPIJA?

Mezoterapija je medicinska procedura kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u sloj kože poznat kao mezoderm. Ima široku primenu u estetskoj medicini.

KAKO NASTAJE CELULIT?

Celulit predstavlja upalu uzrokovanu lošom cirkulacijom, a glavni uzrok loše cirkulacije je nagomilavanje masti u toj regiji. Upravo to daje koži izgled pomorandžine kore, pri čemu, kako proces napreduje vremenom, dodatno se kompromituje cirkulacija.

lekari

KAKO MEZOTERAPIJA DELUJE NA KOŽU?

Površinski sloj kože ima funkciju barijere prema supstancama iz spoljne sredine, čime se ispoljava jedna od najbitinijih funkcija kože, a to je zaštitna funkcija. Resorpcija aktivnih supstanci koje se nalaze u regenerativnim kremama je ograničena, te se potrebe kože, od strane krema koje se koriste u svakodnevnoj nezi, ne zadovoljavaju u dovoljnoj meri.

Mezoterapijom se, ubrizgavanjem koktela u kožu, poboljšava cirkulacija i vrši detoksikacija pomoću supstanci koje direktno deluju u borbi protiv lokalizovanih nakupina masnih ćelija, istovremeno stimulišući proizvodnju kolagena koji pruža čvrstoću koži.

KOLIKO TRETMANA MEZOTERAPIJOM JE POTREBNO ZA REDUKCIJU CELULITA?

Potrebno je dva do tri tretmana kako bi se video rezultat. Broj tretmana je individualan i zavistan od godina, tretirane regije, kao i životnih navika pacijenta (pušenje, izlaganje sunčevim zracima). Nakon serije od 8 do 10 tretmana značajna je redukcija celulita a koža postaje čvršća i zdravija

Mezoterapija može biti izvanredna dopuna drugim estetskim procedurama u cilju rešavanja celulita kao što su lipoliza , aparaturni tretmani

Iskoristite BESPLATNE konsultacije. Više informacija na:

(+381) 65 200 888 6

DA LI SU MEZOTERAPIJA I LIPOLIZA ISTA PROCEDURA?

Mezoterapija i lipoliza su različite procedure i često se kombinuju kako bi se dobio zadovoljavajući efekat. Mezoterapiju celulita je idealno raditi u zimskom periodu kako bi telo bilo najlepše kada dodje period kupaćih kostima.

KOJE SU KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN MEZOTERAPIJE?

Kontraindikacije za mezoterapiju su: autoimuna oboljenja, poremećaj u zgrušavanju krvi, trudnoća, dojenje, diabetes melitus, bakterijske infekcije kože.

Mezoterapija može biti izvanredna dopuna drugim estetskim procedurama u cilju rešavanja celulita kao što su lipoliza , aparaturni tretmani

Dobitna kombinacija se pokazala kombinacija mezoterapija iglicama i laserom, za čije izvođenje je potreban iskusan i sertifikovan lekar.

Iskoristite BESPLATNE konsultacije. Više informacija na:

(+381) 65 200 888 6