Skip to content

Sofisticiran Način Čišćenja Lica uz Alma Derma Clear

Svakodnevna šminka, zagađen vazduh, nepravilna ishrana, dodirivanje kože prljavim rukama i još mnogo toga može da utiče nepovoljno na kožu lica, i to je, pre svega, prvo što vidimo na ogledalu kada se pogledamo.

Prljavština, ostaci šminke i masnoća nakupljaju se u našim porama, zapuše ih, te predstavljaju podlogu za nastanak akni i drugih promena koje vremenom iziskuju ulaganje novca i strpljenja za  rešavanje.

Kako bismo izbegli dodatnu problematiku, potrebno je da redovno tretiramo kožu lica kako bi ostala mladolika i negovana.

Podvrgavanje agresivnim ili kozmetičkim tretmanima sa mehaničkim „ceđenjem“ mitisera i bubuljica mogu dovesti do pojave iritacija na koži i pojave ožiljaka, a pritom su izuzetno neprijatni.

Na koji način da redovno higijenski tretiramo naše lice a da, pritom, izbegnemo bol i neprijatnost prilikom tretmana?

Da li je to uopšte moguće?

Inovativnom tehnologijom, uz pomoć najsavremenijeg aparata Alma Derma Clear, uspeli smo da postavimo nove standarde u svetu higijenskog čićenja lica, te učinili da tretmani budu prijatni i komformni.

Aparat poseduje Fusion vortex tehnologiju, gde zahvaljujući posebno dizajniranoj silikonskoj sondi koja rotacionim pokretima i vakumom omogućava da u istom trenutku koži  pružite eksfolijaciju, čišćenje pora, detoksikaciju i dubinsku hidrataciju.

Šta je Alma Derma Clear 3 u 1 ?

Alma Derma Clear predstavlja najsavremeniji aparat kompanije Alma Lasers, i predstavlja sofisticiran način higijenskog čišćenja lica. Sa njim su bolni i nekomformni kozmetički tretmani prošlost zbog činjenice da koža nakon tretmana blista, te deluje čisto i glatko.

Sam tretman se sastoji iz tri posebno koncipirana procesa; prvi podrazumeva duboku eksfolijaciju, drugi čišćenje i na kraju, dodatna hidratacija, posredovanjem najnovije tehnologije.

Kome se preporučuju Alma Derma Clea tretmani ?

Apsolutno je svako kandidat za tretman čišćenja kože lica, vrata, dekoltea! Bezobzira da li je koža osetljiva, masna, zrela ili mlada, svakome se preporučuje tretman zbog  neinvazivnosti i savršeno odabranoj kombinaciji sastojaka koji dodatno utiču na poboljšavanje kvaliteta kože.

Tretmani mogu biti deo „beauty“ rutine, prilikom koje jednom mesečno tretirate svoje lice u cilju negovanja zdrave kože.

U isto vreme, tretman može biti priprema za druge estetske procedure kao što su mezoterapijaPRP i drugi.

Kako izgleda tretman Alma Derma Clear 3 u 1 u Poliklinici „dr Brana Kovačević ?“ 

U Brana Estetic ordinaciji, delu Poliklinike „dr Brana Kovačević“,  koja se nalazi u Mičurinovoj 28 u Novom Sadu,  tretman čišćenja lica inovativnim aparatom radi isključivo lekar, kao i druge estetske procedure, jer nam je adekvatna nega naših pacijenata imperativ u radu. Na individualnom nivou se procenjuje protokol za svakog pacijenta ponaosob i u skladu sa tim se tretmani sprovode. 

Sam tretman traje oko sat vremena u zavisnosti od problematike na licu, a sastoji se iz tri koraka: 

Prvi korak je piling kože prilikom kojeg se mehaničkim i hemijskim putem razlažu naslage mrtvih  ćelija na površini kože uz istovremeno usisavanje posredstvom Fusion vortex tehnologije.

Nakon eksfolijacije, sledi čišćenje dubokih pora od ostataka šminke i prljavštine, pri čemu se tokom celog procesa koža natapa tečnošću bogatom alfa i beta hidroksi kiselinama, antioksidansima, vitaminima u cilju delovanja na seboregulaciju.

Na kraju, koža se intenzivno, dubinski hidrira da kako bi izgledala sjajno, blistavo i negovano. Tretmani se mogu ponavljati na mesečnom nivou u sklopu rutinske nege.

Prilikom odabira načina kojim želite da tretirate Vaše lice, morate uzeti u obzir nekoliko faktora: prva i osnovna stvar je da negu kože prepustite stručnom licu, pre svega lekaru koji će, u skladu sa trenutnom problematikom na licu, i u skladu sa Vašim željama predložiti najbolje rešenje.

Drugi, veoma bitan faktor, je odabir sredstva, tzv. aparata koje će na, neinvazivan i komforan način učiniti Vašu kožu zdravom, tretiranom i sjajnom.

Šta je ono što dobijamo Alma Derma Clear tretmanom ?

Nakon samo jednog tretmana koža dobija blistav izgled, bez mitisera i viška sebuma. Smanjuje se prisustvo akni, smanjuju se sitne flekice, ujednačava se ten. Sama tekstura kože je bolja, povećava se čvrstina i elasticitet zbog povećane stimulacije sinteze kolagena i elastina. Ponavljanjem tretmana dolazi do smanjenja bora i posledičnog zatezanja kože i liftinga lica.

Sama komformnost i efektivnost tretmana bila je dovoljna da se odlučimo za inovativni aparat Alma Derma Clear.

U želji da pacijentima obezbedimo kombinaciju nekoliko tretmana u jednom, došli smo do mnoštvo zadovoljnih klijenata koji su svoju dalju negu kože lica prepustili baš nama. Tretman koji je namenjen svima, bezobzira da li je u pitanju osetljiva ili zrela koža omogućava da u tri koraka dođete do blistave kože.