Skip to content

PROFHILO – Tretman zbog kojeg će Vaša koža biti zahvalna

PROFHILO je jedinstven i sve više nezamenjiv anti-age tretman u svetu estetske medicine. Ovaj minimalno invazivan tretman može se koristiti za tretiranje regije lica i vrata.

Predstavlja revolucinarnu metodu remodelovanja kože i tretiranja njene opuštenosti. 

Iako sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, bitno je napomenuti da profhilo ne spada ni u hijaluronske filere, niti u mezoterapijske preparate i skinboostere. Za razliku od hijaluronskih filera, koji se koriste radi nadoknade volumena i ostaju na mestu aplikovanja, ovaj preparat difuznim širenjem u okolno tkivo, podstiče hidrataciju i regeneraciju kože.

Od ostalih preparata koji su zaduženi za očuvanje kvaliteta kože, uključujući mezoterapijske koktele i skinboostere, profhilo se razlikuje po najvišoj koncentraciji potpuno prirodne hijaluronske kiseline i njene sposobnosti postepenog oslobađanja u koži.

Ne samo što obezbeđuje hidrataciju i regeneraciju kože, već akcijom bioremodelacije direktno stimuliše četiri vrste kolagena i elastina, kao i adipocita, odnosno masnih ćelija da učvrste i zategnu kožu, poboljšavajući konturu lica I dobijajući prirodan, mladalački izgled. Deluje i na keratinocite, ćelije na površini kože, dajući svež izgled i blistav ten.

Koji su benefiti Profhilo tretmana?

Ono što nam je uvek imperativ jeste da je profhilo tretman bezbedan I efikasan za sve one koji su u potrazi za vraćanjem sjaja kože, poboljšanje njenog kvaliteta I hidratacije

Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, ovaj tretman takođe pomaže da se značajno uspori proces starenja kože, ublažavanjem opuštenosti i istanjenosti kože do kojih dolazi usled prirodnog procesa starenja, jer je proizvodnja kolagena smanjena. Idealan je tretman za lifting lica, odnosno vrata i rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. 

Razlozi zbog kojih je Profhilo jedinstven

– Izgrađen je od visokoprečišćene hijaluronske kiseline i sadrži najvišu koncentraciju hijaluronske kiseline (64mg/2ml) na tržistu, što znači da u koži ostaje od šest do dvanaest meseci.

– Zbog visoke prečišćenosti i odsustva aditiva, ovaj tretman nudi veću sigurnost, a samim tim i smanjene neželjene efekte u vidu otoka i modrica. Ono što je najbolje, odmah nakon tretmana možemo se vratiti dnevnim aktivnostima.

– Za razliku od ostavih tretmana namenjenih za očuvanje kvaliteta kože, na licu je potrebno samo pet tačaka po strani na dubini od 4mm za injektovanje ovog preparata koristeći posebnu BAP (bio aesthetic point) tehniku, odnosno metodu aktivnih tačaka, nakon čega se on dufuzno širi u ostatak lica, što ga čini minimalno bolnim i najkomfornijim injekcionim tretmanom.

– Prvi efekti profhilo tretmana su vidljivi već nakon nekoliko dana, a svakim danom rezultati su sve bolji. Nakon samo jedne serije tretmana, koža je intenzivno hidrirana, zategnutija, blistava i fine bore su nestale. Takođe, tekstura kože je poboljšana, čak i kod osoba sa izraženijim borama.

Kome je namenjen?

Profhilo je izuzetno popularan kod osoba svih starosnih grupa, naročito nakon tridesete godine. Ne postoji gornja starosna granica za ovaj tretman i nije jedini tretman za osveženje Vaše kože, lica i tela koji naša poliklinika nudi.

U kasnim dvadesetim, odnosno ranim tridesetim godinama počinje da se gubi značajna količina kolagena, elastina i hijaluronske kiseline i upravo u ovom uzrastu počinjemo da razmišljamo o preventivnim tretmanima. Ovo je i vreme kada mnogi ljudi kreću da rade prve anti-age tretmane. 

Ako osećate da Vam je kvalitet kože značajno opao, ili da izgledate starije za svoje godine, profhilo je zasigurno pravi tretman za Vas. Idealan je i za osobe koje teže suptilnom, prirodnom podmađivanju, umanjenju finih bora, kao i za osobe koje žele da poboljšaju teksturu svoje kože.

Kome je namenjen?

Da bi se postigli najbolji, odnosno dugotrajni efekti tretmana, preporučujemo da se urade dva vezana tretmana u razmaku od četiri nedelje. Mesec dana nakon prvog tretmana, koža je glatka, mekša i zategnutija. U ovom trenutku je potreban drugi tretman da bi se u potpunosti stimulisala proizvodnja kolagena i elastina radi postizanja maksimalnih rezultata.

Ukoliko postoje dodatna pitanja ili nejasnoće, možete nas kontaktirati i lekar će Vam objasniti svaki deo procedure, istovremeno razjasniti svaku nedoumicu ili strah koji imate.

Vaša Poliklinika dr Brana Kovačević.