Skip to content

Profhilo Tretman Lica | Dubinska Hidratacija i Podmlađivanje

Profhilo je trenutno najpopularniji tretman iz oblasti antiaging medicine. Za vrlo kratko vreme je prikupio veliki broj zadovoljnih korisnika koji su zaljubljenici u prirodan izgled kože lica i tela.

ŠTA JE PROFHILO?

Profhilo je preparat koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline (64 mg/2 ml) koja se aplikuje u kožu. Osim što omogućava dubinsku hidrataciju kože, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina.

Rezultat se ogleda kroz stimulaciju na 3 nivoa:
 • Deluje na fibroblaste, ćelije koje stvaraju kolagen i elastin, podstičući njihovu sintezu, te koža postaje čvršća i elastična.
 • Stimulativno deluje na keratinocite koji se nalaze na površini kože zbog čega koža postaje blistava i sjajna.
 • Činjenica zbog koje se razlikuje od drugih preparata je stimulativno dejstvo na adipocite, ćelije potkožnog masnog tkiva, zbog čega koža dobija potporu i povezanost sa lifting tačkama.

Iz gore navedenih činjenica možemo zaključiti da PROFHILO stimuliše procese podmlađivanja na potpuno PRIRODAN način, što je njegova osnovna karakteristika.

KOME SE PROFHILO PREPORUČUJE?

 • Pacijentima koji ne žele voluminizaciju određenih regija na licu, već samo osvežen, blistav i podmlađen izgled kože.
 • Pacijentima koji već imaju aplikovane hijaluronske filere u cilju sprečavanja opuštanja kože lica.
 • Onima koji žele da neguju svoju kožu na potpuno prirodan način uz stimulaciju sopstvenih mehanizama podmlađivanja.

Iskoristite BESPLATNE konsultacije. Više informacija na:

(+381) 65 200 888 6

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PROFHILA I HIJALURONSKIH FILERA?


Hijaluronskim filerima omogućavamo volume određene regije na licu, borama, bradi ili jagodicama. Hijaluronski fileri stagniraju na mestu aplikacije.

Profhilo se nakon aplikacije ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo dovodeći do stimulacije sinteze elastina, kolagena I dubinske hidratacije kože.


KAKO IZGLEDA TRETMAN?


Profhilo deluje na određene lifting tačke (BAP) na kojima se stimulišu regenerativni procesi na koži. Nakon nanošenja anestetik kreme, ubrizgava se u 5 ključnih tačaka; najistaknutija tačka na jagodicama, deo jagodice ispred uha, koren nazolabijalne brazde, brade i ugla donje vilice. Tretman je minimalno invazivan i bolan, traje svega nekoliko minuta. Ne zahteva period oporavka. Tokom 24h nakon tretmana ne preporučuje se nanošenje šminke, izlaganje suncu i sauna, fizička aktivnost.


KOLIKO JE POTREBNO TRETMANA?


Preparat ostaje u koži tokom 28 dana te je potrebno nakon mesec dana ponoviti tretman. Za to vreme hijaluronska kiselina se postepeno oslobađa dovodeći do dubinske hidratacije.

Broj tretmana je individualan i određuje se nakon pregleda u konsultaciji sa lekarom.


PROFHILO REZULTATI

Rezultate koje Profhilo preparat daje su sledeći:

 • Dubinska hidratacija
 • Poboljšana elastičnost i čvrstoća kože
 • Prirodno podmlađen izgled
 • Usporen proces starenja
 • Dugotrajnost rezultata

Ukoliko imate dodatna pitanja ili niste sigurni da li je PROFHILO tretman namenjen baš Vama, zakažite BESPLATNU konsultaciju gde ćete dobiti sve potrebne informacije.

Iskoristite BESPLATNE konsultacije. Više informacija na:

(+381) 65 200 888 6