Skip to content

Nove kombinacije tretmana i popusti od 11.04. do 23.04.

U susret letu i lepšem, sunčanom vremenu, aktivno usmeravamo misli na negu tela i tretmane koji bi nam pomogli da se rešimo “suvišnih ” kilograma i obima koji su nastali usled neaktivnosti i/ili preteranog konzumiranja omiljene hrane.

Celulit i masne naslage postaju problem broj jedan za većinu žena ali i muškaraca koji željno iščekuju tople dane, kupališta, peščane plaže…

Ukoliko postoji povećana telesna masa, potrebno je prvo uspostaviti balansiranu ishranu u skladu sa potrebama organizma, te fizičku aktivnost u meri koja je dovoljna kako bi na pravilan i zdrav način postigli željenu kilažu bez suvišnih masnih naslaga i sa manje celulita.

Naravno, ponekad celulit zahteva pristup sa više strana te se mogu planirati određeni tretmani lokalnog karaktera kako bi doprineli redukciji celulita i sprečili njegovo ponovno nastajanje. Venus Legacy aparat se pokazao kao idealno rešenje kada je potrebno na brz, jednostavan i komforan način ukloniti višak masnog tkiva sa određenih regija, pritom zategnuti kožu.

Nega lica tokom sunčanih dana

Svakako ne bi trebalo zanemariti negu lica koje tokom sunčanih perioda biva izloženo UV zracima i iritacijama, te je blagovremena nega prava stvar. MezoterapijaPRP, ili biorevitalizacija, sve su to tretmani koji će Vašoj koži pomoći da se na pravi način izbori sa svim štetnim agensima u okolini i regeneriše je na pravi način.

Korekcija mimičnih bora botulinskim toksinom ili nadoknada volumena hijaluronskim filerom idealno su rešenje za one koji žele da uklone “nesavršenosti” brzo i jednostavno.

U skladu sa nadolazećim Uskršnjim praznicima, u periodu od 11.04. do 23.04. rešili smo da obradujemo naše verne pacijente kombinacijama njihovih omiljenih tretmana po akcijskim cenama.

Tretmani i popusti za Uskršnje praznike

Devojka uziva u letnjem vremenu - Brana Estetic Blog

LASERSKA EPILACIJA po cenama nižim za 30%

  • Paket od 7 tretmana – cele noge i kompletna intimna regija UMESTO 730€ SAMO 500€
  • Paket od 7 tretmana – kompletna intimna regija sa pazuhom UMESTO 400€ SAMO 280€
  • Paket od 7 tretmana – celo telo + 5 GRATIS presoterapija UMESTO 1150€ SAMO 800€

Celulit je problem kojem smo posvetili dosta pažnje te napravili kombinaciju tretmana namenjenu svima u odnosu na problematiku.

ANTICELULIT PAKET

  • ANTICELULIT paket podrazumeva kombinaciju 6 Venus Legacy tretmana za regiju butina i glutealne regije, 3 tretmana mezoterapije celulita i GRATIS 3 tretmana presoterapije za SAMO 450€.
  • Ukoliko imate dominantno problem sa potkožnim masnim tkivom, omogućili smo idealnu kombinaciju  6 tretmana Venus Legacy stomaka,  6 Venus Legacy tretmana butina i glutealne regije te GRATIS regiju lipolize. I sve to za SAMO 500€.

TRETMANI LICA

  • Hijaluronski fileri SAMO 200€
  • Botox 3 regije UMESTO 250€ SAMO 190€
  • Lipoliza UMESTO 80€ SAMO 65€
  • Cellular Matrix UMESTO 250€ SAMO 190€

Postanite deo naše priče, u kojoj je poverenje naših pacijenata stvar koju stavljamo na prvo mesto.

Vaša Poliklinika “Dr Brana Kovačević” .