Skip to content

Iskustva sa laserskom epilacijom: Ovo ste vi rekli

Iskustva sa trajnom epilacijom su za veliku većinu naših klijenata takva da brijanje, depilacija voskom ili kremama više nisu opcija! 

Sve su to privremeni tretmani koji zahtevaju stalnu pažnju i često ostavljaju kožu iritiranom, što donosi više frustracija nego zadovoljstva. 

Zbog toga laserska epilacija se nametnula kao logičan izbor, nudeći trajno oslobađanje od dlačica bez nelagodnosti i sa maksimalnim rezultatima.

Mi u Brana Estetic smo u potpunosti posvećeni kvalitetu i zadovoljstvu klijenata i uslugu smo podigli na potpuno novi nivo. Koristimo najmoderniji i najbolji laser Alma Soprano Titanium koji jedini na tržištu omogućava potpuno bezbolne i bezbedne tretmane. 

Kako bismo vam iz prve ruke preneli kakva iskustva nose iz Brana Estetic, pitali smo naše klijentkinje o njihovim utiscima nakon trajne epilacije. 

Pročitajte šta Nataša i Ivana imaju da vam kažu:

Zahvaljujući laserskoj epilaciji, ja danas ne pamtim kada sam poslednji put koristila brijač

“Ja sam neko ko zaista uživa u svakodnevnoj nezi kože lica i tela, međutim, uvek postoje one neke dnevne rutine koje nam i nisu baš toliko drage- svakako meni jedna od njih jeste brijanje. Svi znamo koliko vremena potrošimo na brijanje, na pripremu i da su moguće iritacije nakon brijanja i sve su to neki faktori koji su doveli do toga da ja razmišljam o laserskoj epilaciji. Malo pomalo raspitala sam se i došla sam do Brane Estetic.

Konkretno, ja sam radila regiju nogu, i dalje ću da radim neke druge regije s obzirom da je sve prošlo mnogo bolje nego što sam ja očekivala. 

U konkretnom slučaju ono što je meni bilo bitno jeste da sami tretmani budu bezbolni, da budu bezbedni i bez ikakvih iritacija sa obzirom da sam ja neko ko ima osetljivu i suvu kožu. Pratila sam samo uputstva lekara i to je to. Ja danas ne pamtim kada sam poslednji put koristila brijač.”

Iskustva

Uradiću svih 7 tretmana trajne epilacije

“Još od ranog puberteta počela sam da brijem noge jer sam bila mnogo maljava. Nakon nekoliko godina počela sam da se depiliram. E tu su počele i jako velike promene da se javljaju u vidu upala folikulitisa tako da sam morala stalno da budem na antibioticima. Čula sam da za Branu Estetic i krenula sam kod nje na trajnu epilaciju.  

Već posle prvog tretmana sam videla jako velike promene uradila sam tri tretmana i jako sam zadovoljna uradiću svih sedam. I svim ženama bih to preporučila.”

Pronađite i vi put ka samopouzdanju – zakažite besplatne konsultacije za trajnu epilaciju

Laserska epilacija nije samo tretman, već ulaganje u samopouzdanje i udobnost. 

Ako želite trajno da se otarasite dlačica, bile one tamne ili svetle, ili imate bilo kakvih pitanja u vezi ove metode, pozivamo vas da zakažete besplatne konsultacije sa jednim od naših lekara. Sve procedure se izvode profesionalno i pažljivo od strane lekara, pod strogim medicinskim pravilima kako se ne bi narušilo zdravlje pacijenata. Smatramo da je svaki pacijent jedinstven zbog čega prilagođavamo pristup svakome od vas. Zakažite besplatne konsultacije na broj telefona 065 200 888 6.