logo loader
trigger

O nama - Poliklinika Dr Brana Kovačević

"Lepa je svaka žena osim one koja misli da to nije...", rekao je čuveni pesnik J. Dučić. Da, lepa si i mi ćemo ti pomoći da tako misliš o sebi.

Naš zadatak je da se tvoja pritajena lepota, pretoči u stvarnost i da zablistaš. Obasjati sebe obnovljenim samopouzdanjem jedini je put da svetlost tvoje, i spoljne i unutrašnje, lepote dođe do posmatrača. U savremenom svetu lepota lica i tela postala je imperativ, ali za nas je negovanje i isticanje tvoje individualnosti veći izazov od praćenja normi nametnutog imperativa koji proizvodi žene koje liče jedna na drugu.

Lepa na svoj način, dovoljno jaka da srušiš zacrtane standarde "savršene fizičke lepote". Nosi svoju posebnost kao najvredniji orden.

Zato smo mi tu. Poliklinika "Dr Brana Kovačević" jedna je od najpoznatijih privatnih praksi u Vojvodini čiji kolektiv broji 34 konsultanta i stalno zaposlena lekara, 8 medicinskih sestara, kao i jedno tehničko lice, a koji svi zajedno brinu o očuvanju zdravlja i neometanom radnom procesu stvaranja zadovoljnog pacijenta. Od samog osnivanja, 2007 godine, pored 13 kardiologa i lekara mnogih drugih specijalnosti, jedna od dominatnih oblasti kojom se bavi svih ovih godina je i dermatovenerologija.

Prateći zahteve svojih vernih pacijenata i novopridošlog vremena, kao prirodan sled događaja izrodila se potreba i za uvođenjem usluga estetske medicine u okvuru dermatologije. O dermopatologiji brinu prof. dr Zorica Gajinov, dr Vera Mrkajić i dr Nenad Vranješ, a usluge estetske medicine poverili smo sertifikovanim lekarima dr Jeleni M. Novaković i dr Srni Božić. Poliklinika se opremila i najsavremenijim uređajima od najpoznatijih svetskim proizvođača, koji vas u rukama lekara i zdravstvenih radnika, vode ka cilju.

Koračajmo zajedno putem zdravlja do lepote, prateći vodeće trendove u svetu dermatologije i estetske medicine.

Dr Brana Kovačević

Naš tim

Zorica Gajinov
Zorica Gajinov
Prof. dr sc. med.
Specijalista dermatovenerologije
Vera Mrkajić
Vera Mrkajić
Dr med.
Specijalista dermatovenerologije
Nenad Vranješ
Nenad Vranješ
Dr Mr sci. med.
Specijalista dermatovenerologije
Srna Božić
Srna Božić
Dr med.
Doktor medicine
Jelena Mačar Novaković
Jelena M. Novaković
Dr spec med.
Specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije
Milica Jovičić
Milica Jovičić
Medicinska sestra-tehničar
Tamara Stupar
Tamara Stupar
Stručni saradnik
Tamara Mitrović
Tamara Mitrović
Stručni saradnik